Textiel Plus Arts & Crafts

15 t/m 17 november 2018, Brabanthallen 's-Hertogenbosch

De organisatie van de Handwerk en Quiltdagen en TxP (Textiel Plus) hebben de handen ineengeslagen om de bekende Textiel Plus Kunstdagen, voor het laatst georganiseerd in 2012 in Deventer, nieuw leven in te blazen. Van 15 t/m 17 november 2018 vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch de Handwerk en Quiltdagen plaats met als nieuw onderdeel Textiel Plus Arts & Crafts. 

Op deze inspirerende kunstmarkt vind je handgemaakte producten, handgeverfde of bewerkte materialen, kunst en sieraden van textiel. Textiel Plus Arts & Crafts wordt georganiseerd voor iedereen die zijn/haar handgemaakte producten en kunst aan de man wil brengen bij een groot publiek met affiniteit voor textiel en vakwerk. Bekijk de lijsten met deelnemers aan Textiel Plus Arts & Crafts en de Handwerk en Quiltdagen.

Wedstrijd
Om deze eerste editie van Textiel Plus Arts & Crafts te vieren, hebben we een heuse wedstrijd georganiseerd. De 115 ingezonden werken vind je op onze website en zullen op de beurs in het echt te zien zijn in een expositie. Op dit plattegrond vind je de locatie van de expositie ("Wedstrijd").

Op donderdag 15 november om 13:30 uur maken we de jurywinnaar bekend, bezoekers zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijkheid bij te wonen! En kom ook even langs bij onze stand (nr 146), waar je kun een stem kunt uitbrengen op het werk van jouw voorkeur. Het werk met de meeste stemmen wordt de publiekswinnaar.

0 items | € 0

Wil je elke donderdag per mail een artikel over textielkunst ontvangen?

Nieuwsbrief